Rollup banner bestellen | V.a. €38,09 (2024)

Bestel rollup banners »

Uw eigen rollup banner maken

Rollup banner bestellen | V.a. €38,09 (1)

Een rollup banner is ontzettend populair als het om evenementen en beurzen gaat. Dit komt voornamelijk door het handige en eenvoudige gebruik. Het doek is namelijk in één beweging tevoorschijn te halen. Gemakkelijk op te zetten dus en als deze staat voldoende ruimte voor uw boodschap of wat u maar wilt communiceren. Het opbergen gaat minstens zo makkelijk en met de meegeleverde tas is de rolbanner ook nog eens eenvoudig en veilig te vervoeren. Kortom: een rollup banner bestellen is onmisbaar voor iedere beurs en evenement, maar ook in winkels en kantoren erg geliefd.

De rollup banners bedrukken en maken wij volledig zelf in onze eigen productiehal. Door een volledig geoptimaliseerd proces kunnen wij snel en efficiënt aan de slag. Dit betekent voor u zeer korte levertijden en altijd een lage prijs, waarbij de kwaliteit onveranderd hoog blijft.

Welk formaat u ook kiest, u heeft altijd een groot oppervlak waarop u uw ontwerp laat printen. Dit doen wij volledig full colour en het ontwerp kan aflopend op de rollup banner gedrukt worden. Dus of het nu om een foto gaat, een logo of alleen een tekst: bij Reclameland komt het haarscherp op het doek.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Soorten rollup banners

Er zijn verschillende soorten cases waaruit u kunt kiezen. Voor veel van deze cases geldt dat deze verkrijgbaar zijn in verschillende formaten. Alle complete rollup banners worden inclusief handige draagtas geleverd.

Rollup banner bestellen | V.a. €38,09 (2)

Basic, al vanaf €38,09

|
Bekijk instructievideo

Door de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding is de basic rollup banner een erg populaire optie. Ideaal voor eenmalig of kortdurend gebruik. U heeft hierbij de keuze uit vier verschillende breedtes: 60 cm, 85 cm, 100 cm of 120 cm. De hoogte is in gevallen gelijk: 205 cm. Door de dubbele voet blijft het systeem stevig en stabiel staan. De cassette is gemaakt van geanodiseerd aluminium.

Voor het doek zijn er twee opties: het populaire 510 grams scheurvast spandoek of 350 grams premium block out.

Gewicht cassette Aantal voeten Aantal stokken Bannertas Spotjes (optie) Werktekening
60 x 205 cm 2,50 kg 2 1 Werktekening
85 x 205 cm 2,82 kg 2 1 Werktekening
100 x 205 cm 2,98 kg 2 1 Werktekening
120 x 205 cm 3,82 kg 2 2 Werktekening

Bannercase

De bannercase is gemaakt van geanodiseerd aluminium. Verkrijgbaar in een zwarte en aluminium uitvoering.

Tas

Onze rollup banners worden standaard geleverd in een gevoerde zwarte tas.

Bestel basic rollup banners »

Rollup banner bestellen | V.a. €38,09 (5)

Premium, al vanaf €49,49

|
Bekijk instructievideo

Wilt u een rollup banner bestellen die u ook voor langere tijd kunt gebruiken? Dan is de premium rollup banner een goede optie. Met de betere kwaliteit aluminium en een luxere afwerking is dit een stap omhoog tot opzichte van basic variant. Afhankelijk van het gekozen formaat (100 cm of 120 cm) staat de case op één of twee voeten. Optioneel kunt u een bijpassende lamp bestellen.

Ook deze optie wordt bij een complete set geleverd inclusief een bijpassende zwarte draagtas. Uw ontwerp wordt enkelzijdig gedrukt op 510 grams scheurvast spandoek of 350 grams premium block out.

Gewicht cassette Aantal voeten Aantal stokken Bannertas Spotjes (optie) Werktekening
85 x 205 cm 2,20 kg 1 1 Werktekening
100 x 205 cm 2,60 kg 1 1 Werktekening
120 x 205 cm 3,40 kg 2 2 Werktekening

Tas

Uw bestelling wordt geleverd in een gevoerde zwarte tas. Anders dan de basic variant is dat de stok hier ook ingedaan kan worden.

Verlichting

Optioneel bij te bestellen, 5 watt LED spots en 50 watt halogeen spots.
Verkrijgbaar in zwart en zilver

Bestel premium rollup banners »

Rollup banner bestellen | V.a. €38,09 (9)

Luxe, al vanaf €81,43

|
Bekijk instructievideo

De beste rollup banner is deze luxe optie. De hoge kwaliteit aluminium en de stijlvolle uitstraling zorgen dat u altijd goed voor de dag komt. Het voordeel bij dit systeem is dat het doek met een handig klemsysteem eenvoudig te wisselen is. Voor een volgend gebruik hoeft u dus alleen een los doek te bestellen. Verkrijgbaar in vier formaten.

Gewicht cassette Aantal stokken Bannertas Spotjes (optie) Werktekening
85 x 205 cm 5,70 kg 1 Werktekening
100 x 205 cm 7,00 kg 1 Werktekening
120 x 205 cm 8,30 kg 2 Werktekening
150 x 205 cm 10,40 kg 2 Werktekening

Bannercase

De bannercase van de luxe rollup banners is gemaakt van een hoge kwaliteit aluminium. Verkrijgbaar in een zwarte en aluminium uitvoering.

Tas

Ook onze luxe variant wordt geleverd in een gevoerde zwarte tas.

Verlichting

Optioneel bij te bestellen, 5 watt LED spots en 50 watt halogeen spots.
Verkrijgbaar in zwart en zilver

Bestel luxe rollup banners »

Rollup banner bestellen | V.a. €38,09 (13)

Premium XXL, al vanaf €241,58

|
Bekijk instructievideo

Wanneer u het echt groots aan wilt pakken, dan komt u al snel bij een premium XXL rollup banner bedrukken uit. Met een breedte van 200 cm en een hoogte variërend van 205 cm tot maar liefst 305 cm haalt u een echt eyecatcher in huis. De twee voeten en twee draagstokken zorgen ervoor dat de rollup banner ondanks het grote formaat toch stevig en stabiel blijft staan.

Gezien het formaat, raden wij aan om deze grote variant altijd met minimaal twee personen op te zetten.

Gewicht cassette Aantal voeten Aantal stokken Bannertas Spotjes (optie) Werktekening
200 x 205 cm 12,00 kg 2 2 Werktekening
200 x 255 cm 12,00 kg 2 2 Werktekening
200 x 305 cm 12,00 kg 2 2 Werktekening

Bannercase

De bannercase is gemaakt van geanodiseerd aluminium.

Tas

Onze rollup banners worden standaard geleverd in een gevoerde zwarte tas.

Verlichting

Optioneel bij te bestellen, 5 watt smartclip LED spots.

Bestel premium XXL rollup banners »

Rollup banner bestellen | V.a. €38,09 (17)

Dubbelzijdig, al vanaf €158,30

|
Bekijk instructievideo

In de dubbelzijdige rollup banner zitten twee losse doeken. Zo heeft u eigenlijk twee banners in één, want u kunt op ieder doek voor een uniek ontwerp kiezen. De case is zo gemaakt dat er geen pootjes nodig zijn om stevig te staan. Dit betekent dat deze minimale ruimte inneemt en zo ideaal is in kleine ruimte of beurstand. Optioneel kunt u verlichting bestellen.

Gewicht cassette Aantal stokken Bannertas Spotjes (optie) Werktekening
85 x 205 cm 3,60 kg 1 Werktekening

Bannercase

De bannercase van de dubbelzijdige rollup banners is gemaakt van een zwaardere kwaliteit aluminium dan die van de enkelzijdige rollup banners.

Cassette

De cassette is gemaakt van geanodiseerd aluminium en heeft ruimte voor 2 banners.

Bestel dubbelzijdige rollup banners »

Naast de grote varianten, zijn er ook mini rollup banners. Het doek is hierbij op A4 formaat of A3 formaat. Ideaal voor op een toonbank of een ander soort balie. Andere populaire banners zijn de X-banner, L-banner en een rollup banner voor buiten.

Materiaal van het doek

Bij Reclameland heeft u bij het bestellen van rollup banners keuze uit twee materialen: 510 grams scheurvast spandoek (waarvan wij ook de spandoeken maken) en het 350 grams premium block out. Vooral de eerste optie, het scheurvaste spandoek, is erg populair. Het is een stevig doek waarop een full colour bedrukking optimaal naar voren komt. Daarnaast is het een goedkope optie.

Het premium block out is de luxere variant. Het grote verschil ten opzichte van het bedrukken op het scheurvaste spandoek is dat een rollup banner met premium block out minder tot niet schotelt. Het doek staat dus helemaal recht, wat zorgt voor maximale zicht- en leesbaarheid.

Snelle levering

Uw rollup banners worden bij Reclameland altijd snel geproduceerd en verzonden vanuit onze eigen productiehal. Met de standaard levertijd van slechts 3 werkdagen heeft u uw bestelling altijd snel in huis. Heeft u de banner toch sneller nodig? Met een spoedlevering is de levering zelfs al de volgende werkdag! Dus ook voor een last minute opdracht bent u bij ons aan het juiste adres. Daar komt nog eens bij dat de verzending helemaal gratis is.

Rollup banner gebruiken op beurs

Door zijn veelzijdigheid is de rollup banner niet meer weg te denken bij beurzen en evenementen. Compact mee te nemen en te vervoeren, eenvoudig en snel opzetten en net zo snel weer in te rollen. En dat allemaal in combinatie met een stevig doek waarop uw eigen ontwerp haarscherp en met de mooiste kleuren gedrukt wordt.

Maar ook in winkels en op bijvoorbeeld kantoren wordt de rollbanner steeds vaker gebruikt. Hier hebben ze vaak een minder tijdelijk karakter en blijven dan voor langere tijd staan als informatiedrager.

Eigen ontwerp voor rollup banner maken

Het ontwerp voor uw rollup banner maken is bij Reclameland helemaal gratis. In onze online ontwerptool uploadt u logo’s, foto’s, teksten en andere elementen. Op deze manier maakt u eenvoudig een eigen ontwerp. Hiervoor is geen uitgebreide grafische kennis nodig.

Heeft u al een kant-en-klaar drukbestand voor het bedrukken van de rollup banner dat opgemaakt is volgens onze aanleverspecificaties en werktekening? Deze voegt u in het bestelproces eenvoudig toe aan uw order.

Veelgestelde vragen over rollup banners

Wat kost een rollup banner?

Een rollup banner bestellen doet u bij Reclameland al vanaf €38,09, inclusief gratis verzending.

Hoe zet ik een rollup banner op?

Hoe doek zit standaard opgerold in de cassette. Bij het opzetten van de banner trekt u het doek voorzichtig uit de case. Met de bijgeleverde stok - die u aan de bovenkant van het doek in de houder en onderaan in de case steekt - houdt u het doek rechtop. Bij het inklappen haalt u de stok uit de houder en laat het doek weer voorzichtig in de cassette rollen.

Het opzetten kan met één persoon, maar met twee personen gaat het eenvoudiger en sneller. Zeker bij de grotere formaten is minimaal twee personen aan te raden.

Kan ik zelf het doek vervangen?

Het doek kan eenvoudig vervangen worden bij de luxe variant door middel van een klemsysteem. De andere cases zijn daar minder geschikt voor.

Meer informatie over het vervangen van het doek bij de rollup banners »

Hoe maak ik een goed ontwerp?

Om een goed ontwerp te maken voor uw rollup banner is het belangrijk rekening te houden met een aantal punten. Denk hierbij aan het gebruik van kleuren, de grootte van teksten en teksten en tekens en het gebruik van foto’s.

In dit artikel leest u alles over het ontwerpen van een rollup banner »

Maak uw beursstand compleet met één van onze beurswanden of ander beurs- en presentatiedrukwerk!

Rollup banner bestellen | V.a. €38,09 (20)

Meer beurs- en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs- en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met:

  • L-banners
  • beurswanden
  • beurspanelen
  • kliklijsten
  • beursbalie
  • infodisplays

Bestel rollup banners »

Rollup banner bestellen | V.a. €38,09 (2024)

FAQs

How much is a rollup banner? ›

Broad Base Roll Up Banner Goes for Ksh 7,500 per piece. Grab yourself a discount for Ksh 7,300 per piece when you order more that 5 pcs plus.

What is the standard roll-up banner size? ›

A roll up banner is also called a pull up banner. The most common pull up banner size is 800 × 2000 mm or 31.5 × 79 inches. The same size can also apply to L banners and premium pull up banners.

What is the size of roll up banner in Nigeria? ›

33 x 81 inch size.

What size are roll up banners UK? ›

As mentioned above, the most common roller banner size we sell is 850mm x 2000mm. From our research across a number of print companies all across the UK & Ireland we have seen this size is also extremely common and so we're confident that the majority of banners of this nature are 850x2000mm.

What is the difference between a roll-up banner and a pop-up banner? ›

Roll-Up Banners: These banners are generally more compact and lightweight, making them easy to transport and set up in different locations. Pop-Up Banners: While still portable, pop-up banners may be slightly bulkier due to the frame structure.

What is the purpose of a roll-up banner? ›

Whatever your business may want to promote, a roll-up banner can catch attention with its texture and vibrancy. These features can make your banner pop and stand out from other advertising mediums. You can also place it wherever you think it will attract customers.

What is the most popular banner size? ›

Standard Banner Sizes
Size (Px)NameGlobal Frequency
300×250Medium Rectangle40%
728×90Leaderboard25%
160×600Wide Skyscraper12%
300×600Half Page5%
12 more rows

What is the most common banner size? ›

What are the Standard Banner Ad Sizes? Common banner ad sizes include 468 x 60 (banner), 728 x 90 (leaderboard banner), 250 x 250 (square) and 120 x 600 (skyscraper). The standard banner ad for mobile is 320 x 50 (mobile leaderboard).

What size is a rollup banner in Ft? ›

The standard size of rollup banners is 2.75×6.75 feet (33x 81 inches); while the wider base size is 4×6.75 feet with two pull-up poles.

What size is a double roll-up banner? ›

You can choose which standard of double roller banner is appropriate for your needs, from the Double Sided Budget Roller Banner or the Double Sided Premium Roller Banner. Both stands are supplied with high resolution printed graphic panels of either 850mm or 1000mm wide. The Premium is also available in a width of 2m.

What size is a rollup banner cm? ›

Roller banner sizes
Size in cmSize in mmSize in inches
85 x 200 cm850 x 2000 mm33.5 x 79 inches
100 x 200 cm1000 x 2000 mm39 x 79 inches
120 x 200 cm1200 x 2000 mm47 x 79 inches
150 x 200 cm1500 x 2000 mm59 x 79 inches
7 more rows
Dec 17, 2018

What size is a roll-up mockup? ›

Roll-up mockups are in high demand by any graphic designers, that is why we decided to create it in three most popular formats: 80×200 cm, 100x200cm and 120×200 cm. You can use this materials for free, in private and commercial work.

How do I choose a banner size? ›

Viewing distance and visibility: Determine the distance between your audience and the displayed banner. If visitors stand only a few feet away, you can use smaller signage. Else choose large standard sizes if you want to catch your audience's attention from afar.

What size is a roll up banner in meters? ›

Standard pull up banners are considered to be banner stands that measure 2m high and between 800mm to 1000mm wide. These roller banners suit most exhibition spaces and foyer or reception areas; making them the most popular choice.

How big is a 10x10 banner? ›

Banner Size in Feet: 10 ft High x 10 ft Long. Banner Size in Inches: 120 in High x 120 in Long. Layout: Horizontal.

What is the average cost of a banner ad? ›

On average, a banner ad can cost from a few cents to a few dollars per click (CPC) or per thousand impressions (CPM). The cost of advertising may also vary depending on the selected advertising platform and payment level of target audience.

What is the price range for banners? ›

Product Highlights
SizeSingle SideDouble Sides
4 x 6 feetRM50.00RM58.00
4 x 8 feetRM66.00RM76.00
4 x 10 feetRM83.00RM94.00
4 x 12 feetRM99.00RM113.00
8 more rows

How much does it cost to put a banner? ›

Average Cost Range for Different Types of Banners

Here is an approximate range for different types of banners: Outdoor banners: These can range from $50 to $500 or more depending on the factors listed above. Indoor banners: These can range from $25 to $250 or more depending on the factors listed above.

How much does a banner cost? ›

Hi Resolution online Banner Prints starts @ Rs. 60 per sq. ft. Free Delivery across India.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Trent Wehner

Last Updated:

Views: 5825

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Trent Wehner

Birthday: 1993-03-14

Address: 872 Kevin Squares, New Codyville, AK 01785-0416

Phone: +18698800304764

Job: Senior Farming Developer

Hobby: Paintball, Calligraphy, Hunting, Flying disc, Lapidary, Rafting, Inline skating

Introduction: My name is Trent Wehner, I am a talented, brainy, zealous, light, funny, gleaming, attractive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.